Kolding Kirkehøjskole

Kirkens udvalg

De lovbestemte og stående udvalg ser således ud:

Kirke- og kirkegårdsudvalg består af Inge Vesterdal, Thyge Lind og Arne Friis.

Præstegårdsudvalg: Thyge Lind, Inge Vesterdal og Hans Lind.

Derudover er der en række udvalg under menighedsrådet. De holder tre til fire møder om året og kommer med forslag og indstillinger til menighedsrådet. Udvalgene har følgende medlemmer:

Gudstjenesteudvalg: Per Pedersen, Johanne Larsen, Dorete Nørskov, Tine Illum, Søren Andresen, Ingrid Borbye, Anette Jorsal, Arne Friis.

Børneudvalg: Tine Illum, Caroline Bak Jørgensen, Christina Saldern, Inger Barsballe, Anne Højgaard, Helene Ejler Ernst, Arne Friis.

Aktivitetsudvalg: Arne Friis, Tine Illum, Lotte Jeppesen, Hanne Føns, Birthe Pedersen, Thyge Lind, Inge Vesterdal.

Venskabsmenighedsudvalg: Ingrid Borbye, Karen Lützen, John Hansen, Dorthe Bruhn, Inger Rørbæk, Tine Illum.

Kor- og musikudvalg: Søren Andresen, Arne Friis, Lotte Jeppesen, Helene Ejler Ernst.

Kirkebladets redaktion: Karen Lützen, Erik Randel, Helle Aavild Juhl, Tine Illum, Anette Jorsal,
og Arne Friis.

Søndag 2. juli kl.18.30 - 21.00