Konfirmation

Konfirmation finder normalt sted i slutningen af 8. klassetrin. For at blive konfirmeret skal man have deltaget i konfirmationsforberedelsen, enten i Sønder Bjert eller et andet sted. Desuden skal man være fortrolig med gudstjenesten - det bliver man ved at gå i kirke. Endelig skal man være døbt med den kristne dåb.

Konfirmationsforberedelse
Man kan sagtens gå til konfirmationsforberedelse, selv om man ikke er døbt. Man kan blive døbt i løbet af den tid, man ”går til præst”, normalt i god tid før konfirmationen.
Konfirmanderne får en Bibel af menighedsrådet en af de første gange, de går til konfirmationsforberedelse. Mange konfirmander får enten i forbindelse med konfirmationsforberedelsen eller til konfirmationen en salmebog. Vær opmærksom på, at man selv kan designe en salmebog på www.dendanskesalmebog.dk

Konfirmationsdagen
Konfirmationen i kirken er en festlig gudstjeneste. Normalt er der plads til alle gæster, men kommer man sent, er det muligt, at der ikke er plads i kirkerummet, så må man sidde i kirkecaféen.

8.a konfirmeres lørdag 29.april 10.30
8.b konfirmeres lørdag 6.maj 10.30