OPDATERET 4. juni: Kirken er åben i hverdagen

Der er korte gudstjenester hver søndag, og kirken er åben i dagtimerne.

Opdateret 4. juni:

Kirken åbner lidt mere. Kirken er tilgængelig i dagtimerne. Der er fortsat korte gudstjenester (godt en halv time) hver søndag. Søndag den 14. juni er der mulighed for nadver efter gudstjenesten. De, der ønsker at modtage nadver, bliver bare siddende efter postludium.

Kirken er opmålt, og vi kan være 60 deltagere i en gudstjeneste - ud over personalet. Ved Kirkelige handlinger som fx konfirmation kan der være max 66, da familier godt må sidde tæt. Ellers skal der være to meter mellem personer, når vi vil synge.

Der vil indledningsvis efter genåbningen være tale om korte gudstjenester af en halv times varighed, og der vil foreløbig ikke være nadver og kirkekaffe.

Dåb vil foreløbig blive afviklet som en selvstændig handling, altså ikke  som et led i gudstjenesten.

Fremover kan der også deltage 66 personer ved dåb, bryllupper samt bisættelser/begravelser.

Kirken bliver til og med pinse på hverdage kun åbnet to gange en time. Tirsdag formiddag kl. 10.30 og torsdag eftermiddag kl. 16.30. Der vil være 20 minutter med sang/musik ved Helene/Søren, mens der efterfølgende vil være 40 minutters stilhed.

Både personale og menighedsråd glæder sig rigtig meget til igen at åbne dørene til kirken og til at bidrage til folks liv med tankevækkende stunder i det smukke kirkerum.

Anette Jorsal, formanden for menighedsrådet