Næsten som før

Gudstjenesterne begynder langsomt at ligne sig selv igen efter coronanedlukningen.

Gudstjenesterne har næsten normal længde igen, og der er også nadver under gudstjenesten, dog kun for seks ad gangen og stående foran knæfaldet.

Man skal sidde med to meters afstand, når vi synger, og derfor skal man sætte sig, hvor der er lagt sangark ud, så passer det med opmålingen.

Kirken er igen åben i dagtimerne.

Kirken er opmålt, og vi kan være 60 deltagere i en gudstjeneste - ud over personalet. Ved Kirkelige handlinger som fx konfirmation kan der være max 66, da familier godt må sidde tæt. Ellers skal der være to meter mellem personer, når vi vil synge.

Dåb vil foreløbig blive afviklet som en selvstændig handling, altså ikke  som et led i gudstjenesten.

Fremover kan der også deltage 66 personer ved dåb, bryllupper samt bisættelser/begravelser.

Anette Jorsal, formanden for menighedsrådet