Unge jazz-stjerner giver koncert i oktober

Vi er så heldige i Sdr. Bjert Kirke, at vores kirke den 24. oktober lægger rammer til en musikoplevelse.

De to unge jazz-stjerner Jonathan Bremer og Morten McCoy, der udgør duoen BremerMcCoy, giver lørdag den 24. oktober klokken 16 koncert i Sdr. Bjert Kirke. De er måske ikke kendt i den brede offentlighed endnu, men de, der kender lidt til jazz, ved, at her er tale om en duo, der allerede har høstet stor anerkendelse – både herhjemme og i udlandet. Musikbladet Gaffa gav i efteråret seks stjerner til deres seneste album.

Først i september indleder de deres efterårs-turné i Skt. Lukas Kirke i Århus, og den første koncert er for længst udsolgt. Der var også rift om billetterne til koncerten i Sdr. Bjert Kirke, da billetsalget åbnede først i juli. I løbet af kort tid var langt over halvdelen af billetterne solgt. Vi håber snart, at vi kan åbne op for salg af flere billetter.

Det var egentlig Sdr. Bjert Musik og Amatørteaterforening med Bodil Knutz i spidsen, der havde hyret BremerMcCoy som topnavn til efterårets jazzfestival i Sdr. Bjert. Foreningen valgte imidlertid at aflyse festivaldagen, men ville gerne holde fast i BremerMcCoy, og derfor kan foreningen sammen med Sdr. Bjert Kirke invitere til denne ret unikke musikoplevelse i kirken.

De to unge musikere, der har kendt hinanden det meste af livet, dannede BremerMcCoy i 2012 og har udgivet fire album. BremerMcCoy spiller meget melodisk, loungeagtig, til tider meditativ jazz på piano og kontrabas. Jonathan Bremer, 29 år, fik sidste år en Steppeulv – Den danske kritikerpris som Årets Musiker 2019. Morten McCoy, et år yngre, har været nomineret til en Steppeulv, både som Årets Musiker og Årets Komponist.

Læs mere om  dem her

Se en koncertoptræden her

Og lyt til nummeret Højder her

Køb billet her