Kom til møde og hør om årets valg

Den 13. august er der orienteringsmøde om valget til menighedsrådet, som finder sted den 15.september.

Der skal være valg i dit sogn i år.

Den 15. september skal der vælges et nyt menighedsråd ved en såkaldt valgforsamling. Men inden vi kommer så vidt, skal der være orienteringsmøde om selve valget, hvor vi bl.a. fortæller om arbejdet i menighedsrådet, og hvor den kommende periodes opgaver drøftes, og hvor interesserede kandidater kan melde sig. Vi vil bl.a. fremlægge det seneste udspil til udvikling af kirkegården.

På nuværende tidspunkt vides det, at Arne Friis, der har været med i menighedsrådet i knap 25 år, trækker sig.

Mødet skulle oprindelig have været afviklet i maj, men corona er jo skyld i en del - også udsættelsen af orienteringsmødet.

Kom og vær med og hør om det spændende arbejde i menighedsrådet - og meld dig gerne til at tage en tjans. Eller prik til din nabo eller bekendte, som måske gerne vil ind i menighedsrådet.

Og så er der kaffe og kage.

Vi ses den 13. august i Sognehuset kl. 19.