Koncert med Janne Mark i Sdr. Bjert Kirke

Sanger og salmedigter Janne Mark giver søndag den 23. august jazzkoncert i Sdr. Bjert Kirke. Bestil billetter allerede nu.

Janne Mark er rimelig godt kendt i Sdr. Bjert Kirke. Mange af hendes nye og meget smukke salmer bliver ofte sunget ved gudstjenesterne.

Søndag den 23. august tager hun to af sine musikere med og giver en jazzkoncert i kirken. Koncerten er arrangeret sammen med Trekantens Jazzfestival. Festivalen er egentlig aflyst pga corona, men enkelte koncerter har overlevet - bl.a. koncerten i Sdr. Bjert Kirke.

Men bestil billetter nu. Der er kun begrænset antal billetter pga corona. Se sidst i artiklen.

Sidste år havde vi i Sdr. Bjert Kirke succes med at lægge rammer til en jazzkoncert under jazzfestivalen. Mange nød en time med PH-viser, og derfor sagde vi ja tak til også at være med i år.

Vi pegede på Janne Mark. Hun har gennem flere år haft et samarbejde med sognepræst Tine Illum og organist Søren Andresen og er til daglig kirkemusiker ved Brorsons Kirke på Nørrebro, hvor de ikke har orgelmusik til gudstjenesterne, men jazzmusikere med Janne Mark i spidsen som sanger. Hun giver koncerter både i ind- og udland og har indspillet en række album med sin smukke stemme og tankevækkende tekster.

Billetter kan bestilles hos Anette Jorsal på 2720 1457 eller a@jorsalskriver.dk. Betaling og billetudlevering sker ved indgangen før koncerten.

Prisen er 120 kroner pr. billet - og ikke 150 kroner, som jeg fejlagtigt har skrevet i Bjert-Stenderup Avisen - beklager.

Anette Jorsal